Reklamefilm

En reklamefilm skal skape interesse og øke salget av et produkt eller en tjeneste. Dette er en video dere vil være stolte av!

Hvorfor reklamefilm?

Reklamefilmen kan gjerne være mer leken enn andre videoer

Dette er videoer som fester seg og etterlater et følelsesmessig inntrykk på seeren

Reklamefilm inspirerer direkte til handling, og kan gi en boost enten dere vil selge mer av et produkt, eller introdusere noe nytt til markedet

Bruk

Reklamefilm kan brukes på kino, TV, sosiale medier, eventer, nettsider og visningsskjermer på båt, buss, venterom m.m. Det dukker stadig opp nye plattformer og muligheter!

Prosessen

Vi starter med et møte for å legge en strategi og avklare ambisjoner, hvem målgruppen er, hvor og hvordan videoen skal brukes. Det er fint hvis selgere eller noen fra markedsføringsavdelingen er med på møtet.

Selve produksjonen tar vi oss av. Dere er velkomne til å være med på innspillingen hvis dere vil.

Les mer om hvordan vi jobber

“Vi er avhengig av filmene Akasuki har laget til oss. De har rett og slett blitt vår hovedselger. Vi bruker videoene aktivt på Facebook og seminarer samt at de står lett tilgjengelig på nettsiden. På sosiale medier opplever vi opp til 700% bedre resultater med video enn noe annet vi har prøvd.”

Ottar André Vassenden

Bushido Kampsportsenter

Relaterte caser

OceanFront AS

Natural Seabed – konseptet

Hvordan får vi med næringslivet, organisasjoner og kommuner på å redde havet? Med en film selvfølgelig!

Bushido Kampsportsenter

Skap oppmerksomhet rundt en tjeneste eller et produkt

I tillegg til tilbud innen selvforsvar og kampsport har Bushido utleie av sumodrakter til for eksempel utdrikningslag og andre arrangementer. Det gøyale tilbudet var det ikke mange som visste om, og derfor ville de promotere sumodraktene.

Vil du snakke mer om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker dere pristilbud?

Vi elsker å prate video, og tilbyr gratis, uforpliktende inspirasjonsmøte! Kontakt oss for å booke, eller om du bare vil stille spørsmål.

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.