En ren og naturlig sjøbunn

OceanFront AS

Salgsfilm

Hvordan får vi med næringslivet, organisasjoner og kommuner på å redde havet? Med en film selvfølgelig!

Behov

OceanFront har utviklet Natural Seabed – konseptet. Med ulike verktøy kan de rydde havbunnen fra skadelige og uønskede materialer, på en skånsom måte. Ikke bare gjør teknologien det bedre for livet i havet, det er også mye tryggere og mer effektiv utførelse, blant annet fordi de ikke bruker dykkere under vann.

Oppdraget var å produsere en video som kan sette fokus på utfordringen med marin forsøpling på havbunnen, samt vise potensielle kunder hvorfor OceanFront er det beste valget for ryddingen.

Løsning

Sammen ble vi enig om en salgsvideo som både kan brukes i møter og presentasjoner, men også sendes eller publiseres digitalt. 

Vi starter med å få seeren til å se alvoret. Deretter gir vi kunden en løsning; å bruke Natural Seabed konseptet til å rydde havbunnen i sitt område. Vi gir klarhet i hvordan ryddingen fungerer, prosessen og fordeler. Til slutt setter vi igjen fokus på hvor viktig det er å ta vare på havbunnen, og at det er et håp for å snu utviklingen – hvis vi jobber sammen.

Vi valgte å bruke representanter fra bedriften til å lese manuset. Siden de fleste aktuelle kundene er langs kysten i Norge, mener vi at en lokal dialekt fra Nordmøre er tillitsbyggende og relaterbar.

Resultat

Resultatet ble en video som gir den viktigste informasjonen, og samtidig gjør det personlig og tillitsbyggende. Teknisk informasjon blir mer forståelig og interessant når det illustreres. 

Selgerne som møter kunden kan fokusere på å besvare spørsmål eller å snakke om veien videre. 

I tillegg til videoen du kan se her på siden, ble det laget flere versjoner til ulike formål, både med og uten tekst og tale. Videoen ble produsert på både norsk og engelsk, for å kunne nå nasjonalt og internasjonalt.

“Vi benyttet Akasuki for å vise frem vårt Natural Seabed-konsept. Akasuki var svært grundige i forarbeidet, og vi gjennomførte møter der vi ble enige om ønsket resultat og hvilke potensielle kunder vi ønsket å nå. Akasuki var svært samarbeidsvillige og opprettholdt god kommunikasjon med oss gjennom hele prosessen.
Vi anser Akasuki som en pålitelig partner som virkelig forstår kundens behov og evner å levere i henhold til forventningene. Vi setter stor pris på deres profesjonalitet og dedikasjon til prosjektet. Vi vil uten tvil anbefale Akasuki til alle som søker en utmerket visuell presentasjon til sin bedrift.”

OceanFront AS

Relaterte caser

Sverre W. Monsen

Tekstiler som følger deg gjennom livet

Sverre W. Monsen har vært leverandør av tekstiler og yrkesklær siden 1868, og er en bedrift vi er stolt av å samarbeide med på flere prosjekter! De ønsket å vise hvordan tekstilene deres er tilstede gjennom flere sentrale faser av livene våre. Resultatet har rørt flere til tårer!

Island Drilling Company AS

Salgsstøtte i møter og presentasjoner

Vi har hatt Island Drilling som kunde siden 2019 og gjennomført mange spennende oppdrag for de. Blant annet en salgsfilm med formål å selge inn tjenester som kan utføres raskere og tryggere enn andre i bransjen, ved hjelp av en unik hiv-kompenserende kran.

Hva unikt har din bedrift å tilby?

Book en uforpliktende samtale for å se om vi kan hjelpe dere med å få det frem i en video!

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.