Salgsstøtte i møter og presentasjoner

Island Drilling Company AS

Salgsfilm

Vi har hatt Island Drilling som kunde siden 2019 og gjennomført mange spennende oppdrag for de. Blant annet en salgsfilm med formål å selge inn tjenester som kan utføres raskere og tryggere enn andre i bransjen, ved hjelp av en unik hiv-kompenserende kran.

Behov

Island Drilling sin oljeplattform er den eneste med hiv-kompenserende kran. Kranen gjør at de kan utføre spesialiserte oppgaver betydelig raskere og tryggere enn andre i bransjen. 

Oppdraget var å produsere en video som viser den unike kranen i aksjon, blant annet videomateriale fra testing og sertifisering. De ønsket å nå ut til flere potensielle kunder som ikke enda visste at Island Drilling har denne kompetansen og muligheten.

Løsning

Sammen ble vi enig om en salgsvideo som både kan brukes i møter og presentasjoner, men også sendes eller publiseres digitalt. 

Videoen selger oljeplattformen Island Innovator, med fokus på tjenestene som kan utføres med kranen. 

Vi valgte å inkludere de høyt kvalifiserte og dyktige ansatte som har jobbet i bransjen i mange år til å fortelle realiteten av hvor fantastisk denne kranen er. På denne måten ønsker vi å bygge et tillitsbånd til Island Drilling sine (potensielle) kunder.

Resultat

Resultatet ble en video som gir den viktigste informasjonen, og samtidig gjør det personlig og tillitsbyggende. Teknisk informasjon blir mer forståelig og interessant når det illustreres. 

Selgerne som møter kunden kan fokusere på å besvare spørsmål eller å snakke om veien videre. 

I tillegg til videoen du kan se her på siden, ble det laget en video uten intervjuene, med kun bilder og forklarende tekst. Dette for å kunne ha istedenfor en Power Point – presentasjon i bakgrunnen, samtidig som kranen og tjenesteprosessen blir presentert. På denne måten har kunden flere videoer å velge mellom, alt etter behov og situasjon.

Hva unikt har din bedrift å tilby?

Book en uforpliktende samtale for å se om vi kan hjelpe dere med å få det frem i en video!

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.