Om Akasuki

Bergensbaserte Akasuki AS hjelper bedrifter og organisasjoner med å gjøre inntrykk gjennom video. Vi tar oppdrag både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vil dere bevisstgjøre, informere eller selge? Video er en effektiv budbringer. Sammen finner vi ut hva seerne deres skal få se når det trykkes “play”.

Vi er nysgjerrige og engasjerte videoprodusenter med hjerte for bedrifter med ambisjoner og gode verdier! Enten dere trenger storslagne naturscener fra Brasil eller en HMS-opplæringsvideo i Finnmark – vi tar gjerne jobben.

Akasuki har lang erfaring i å knekke strategiske nøtter og løse kreative floker. Med oss som prosjektleder og produsent blir din neste film en film du gleder deg til å dele.

Se våre tjenester

Hvorfor velge oss?

Akasuki er japansk og kan oversettes med “lysende hjelper”. Navnet forbindes med innovasjon, mot, målrettethet og entusiasme. Kundene våre velger oss fordi:

Strategi

Vi har en strategisk tilnærming; vi lager ikke bare noe som ser bra ut, men som oppfyller et formål.

Fra idé til ferdig film

Vi kan ta hele prosessen fra idé til ferdig film.

Forutsigbart

Vi gir dere en forutsigbar pris, og tilpasser oss budsjettet deres.

Prosessen

Slik ser et typisk videoprosjekt ut fra start til mål:

Bli kjent

Vi starter med et inspirasjonsmøte for å få klarhet i hvilke mål og muligheter dere har, samtidig som vi presenterer oss og viser hva vi kan gjøre for dere.

Tilbud

Vi foreslår en strategi og løsningsforslag basert på deres ønsker og ressurser, og dere får et tilbud med forutsigbar pris og leveringstid.

Forberedelser

Vi klargjør for å lage film! Dette ser annerledes ut for hvert prosjekt: Kanskje trenger vi skuespillere eller ansatte, lokasjon, rekvisitter, lyd, manus …

Innspilling

Innspillingsdagen har kommet. Vi tar prosjektledelsen hvis ikke annet er avtalt, og sørger for at alle nødvendige opptak blir gjort.

Redigering

Vi bearbeider råmaterialet fra innspilling, og tryller frem en video i tråd med spesifikasjonene vi har blitt enige om. Dere får mulighet til å se over videoen og vi gjør eventuelle endringer før den ferdigstilles. Snart klart for filmmagi!

Ferdig video

Når videoen er klar, sender vi den over. Sammen gleder vi oss over det ferdige resultatet, og vi rådgir dere for videre bruk slik at dere får mest mulig ut av deres nye film.

Teamet

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare.

Karina Nørbech

Daglig leder

Ken Robert Haltvik

Prosjektleder / Kreativ leder

Få gratis inspirasjonsmøte

Vi klør i fingrene etter å løse deres behov med video! For å bli kjent og vise dere hva som er mulig, inviterer vi til et gratis, uforpliktende inspirasjonsmøte.

Få gratis inspirasjons-møte

Vi klør i fingrene etter å løse deres behov med video! For å bli kjent og vise dere hva som er mulig, inviterer vi til et gratis, uforpliktende inspirasjonsmøte.