La kundene skryte av dere

Tannklinikken 5-3

Kundereferanse

Når du har pasienter som nesten gleder seg til å dra til tannlegen – da gjør du noe riktig! Og det kan ikke holdes hemmelig! 

Behov

Tannklinikken 5-3 har et dyktig team av tannleger og tannpleiere som er spesielt gode på å skape trygghet hos pasientene, i tillegg til å gi gode resultater. De får fantastiske tilbakemeldinger fra fornøyde kunder, og dette ønsket eierne å dele. 

Løsning

Tilbakemeldingene måtte fram og ut til folket! Vi valgte å lage flere videoer med et utvalg pasienter som hadde vært hos Tannklinikken 5-3 over tid. Fokuset var på menneskene og de gode historiene, framfor det tekniske eller selve behandlingene.

Resultat

Kundereferanser er en super metode for å bygge tillit. Seeren blir kjent med de ekte menneskene som har opplevelser med bedriften. De gode historiene blir fortalt av kundene selv. Utgangspunktet til den som forteller kan det være mange som relaterer seg til, og de ser at denne bedriften kan hjelpe. 

Relaterte caser

Island Drilling Company AS

Salgsstøtte i møter og presentasjoner

Vi har hatt Island Drilling som kunde siden 2019 og gjennomført mange spennende oppdrag for de. Blant annet en salgsfilm med formål å selge inn tjenester som kan utføres raskere og tryggere enn andre i bransjen, ved hjelp av en unik hiv-kompenserende kran.

Bushido Kampsportsenter

Skap oppmerksomhet rundt en tjeneste eller et produkt

I tillegg til tilbud innen selvforsvar og kampsport har Bushido utleie av sumodrakter til for eksempel utdrikningslag og andre arrangementer. Det gøyale tilbudet var det ikke mange som visste om, og derfor ville de promotere sumodraktene.

Har dere noen fornøyde kunder med gode historier som verden trenger å høre?

Ta kontakt for en uforpliktende prat eller et pristilbud!

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.