Kundereferanse

I en kundereferanse-video (testimonial) ser man kunder som deler sine erfaringer og resultater. Det kan hende kundene deres har noen utrolige historier på lur. La oss lage en film som fanger deres opplevelse!

Hvorfor kundereferansevideo?

Bygger tillit fordi noen andre enn dere selv skryter av dere!

Gjør det lettere for potensielle kunder å se hvordan produktet kan fungere for dem

Kundereferansevideoer hjelper dere med omdømmebygging

Bruk

Kundereferanser passer perfekt på nettsiden din, men kan også brukes på sosiale medier eller kombinert med andre prosjekter. 

Prosessen

Dere lager en oversikt over aktuelle kunder. Disse blir kontaktet, enten av oss eller dere. Vi blir enige om hva vi ønsker å få ut av kunden, for eksempel om det er noe spesielt dere vil rette fokus på, en historie, en medarbeider, spesiell tjeneste osv. Det blir laget spørsmål som er ment få kunden til å fortelle selv om dette. Det er viktig at kundens historie er autentisk og ektefølt. Deretter filmer vi referansekunden og redigerer videoen. Vi gir alltid muligheten til å se over filmen når den er redigert, slik at dere kan gi tilbakemeldinger før den blir ferdigstilt.

Les mer om hvordan vi jobber

Relaterte caser

Handelshøyskolen BI

Rekruttering av studenter

Under pandemien da det ikke var mulig å møtes fysisk, ønsket Handelshøyskolen BI – Campus Bergen en video som kunne vises for elever i VGS.

Tannklinikken 5-3

La kundene skryte av dere

Når du har pasienter som nesten gleder seg til å dra til tannlegen – da gjør du noe riktig! Og det kan ikke holdes hemmelig!

Vil du snakke mer om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker dere pristilbud?

Vi elsker å prate video, og tilbyr gratis, uforpliktende inspirasjonsmøte! Kontakt oss for å booke, eller om du bare vil stille spørsmål.

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.