Rekruttering av studenter

Handelshøyskolen BI

Rekrutteringsfilm

Under pandemien da det ikke var mulig å møtes fysisk, ønsket Handelshøyskolen BI – Campus Bergen en video som kunne vises digitalt for elever i VGS.

“Akasuki har laget flere filmer for Handelshøyskolen BI. Disse blir brukt for å markedsføre vårt campus og for å vise aktiviteter på BI. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har hatt. De er kreative, fleksible og tilgjengelige. Vi kan absolutt anbefale Akasuki.”

Liv Fjeldstad

Handelshøyskolen BI

Behov

Oppdraget fra Handelshøyskolen BI var å lage en video de kunne vise for elever i videregående skole, under pandemien når det ikke var mulig å møte opp personlig.

Løsning

Her brukte vi studentene til å dele noe om sin erfaring. Det fungerer litt på samme måte som en kundereferanse. Det øker troverdigheten og tilliten når tidligere kunder/studenter deler sine erfaringer. Vi inkluderte også noen videoklipp som viser at skolen kan tilby et godt studiemiljø og gjør videoen mer interessant å se på.

Resultat

Resultatet ble en video som fenger, og som rommer de viktigste fordelene med å velge Handelshøyskolen BI. Det kanskje viktigste er at videoen kan vekke følelser og motivasjon hos elevene til å søke på opptak på denne skolen.

Relaterte caser

Island Drilling Company AS

Salgsstøtte i møter og presentasjoner

Vi har hatt Island Drilling som kunde siden 2019 og gjennomført mange spennende oppdrag for de. Blant annet en salgsfilm med formål å selge inn tjenester som kan utføres raskere og tryggere enn andre i bransjen, ved hjelp av en unik hiv-kompenserende kran.

Tannklinikken 5-3

La kundene skryte av dere

Når du har pasienter som nesten gleder seg til å dra til tannlegen – da gjør du noe riktig! Og det kan ikke holdes hemmelig!

Trenger dere å rekruttere?

La oss se om video kan hjelpe dere med det! Ta kontakt for en gratis og uforpliktende prat.

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.