Bedriftspresentasjon

En bedriftspresentasjon fanger personligheten til din bedrift og deler nyttig informasjon. Vanlige presentasjoner i PowerPoint eller lignende kan fort bli litt tørt og vanskelig å få med seg. Det problemet løser vi med video.

Hvorfor bedriftspresentasjon?

Gjør presentasjonen din lett å følge med på, lett å forstå og lett å huske

Det er et kvalitetsstempel å bruke video, som viser at dere skiller dere ut fra mengden, men også er innovative og profesjonelle

Bruk

Filmen kan brukes til rekruttering, branding og mot investorer. Denne passer fint på nettside, i sosiale medier, i møter eller som presentasjon til et foredrag. Vi kan også klippe en kortere reklameversjon.

Prosessen

Vi starter med et møte for å finne ut hva filmen skal inneholde. Kanskje vil du eller en annen fra bedriften fortelle, eller kanskje vi skal leie inn noen til dette? Selve produksjonen tar vi oss av. Ofte vil det være naturlig å filme på lokalene deres, og får vi med noen av de ansatte er det en fordel.

Les mer om hvordan vi jobber

“Akasuki produserte en bedriftspresentasjon for oss i BIR Bedrift, videoproduksjonen var av høy kvalitet og sluttproduktet var bedre enn vi kunne forestille oss. Vi kan på det sterkeste anbefale Akasuki, da kan andre bedrifter vise seg på en stilfull og profesjonell måte”

Ruben Haveland

Salgsleder, BIR Bedrift

Relaterte caser

BIR Bedrift

BIR Bedrift

En presentasjon av BIR Bedrift og det viktige arbeidet de gjør for å hjelpe næringslivet å bli grønnere.

Island Drilling Company AS

Salgsstøtte i møter og presentasjoner

Vi har hatt Island Drilling som kunde siden 2019 og gjennomført mange spennende oppdrag for de. Blant annet en salgsfilm med formål å selge inn tjenester som kan utføres raskere og tryggere enn andre i bransjen, ved hjelp av en unik hiv-kompenserende kran.

Vil du snakke mer om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker dere pristilbud?

Vi elsker å prate video, og tilbyr gratis, uforpliktende inspirasjonsmøte! Kontakt oss for å booke, eller om du bare vil stille spørsmål.

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.