Vestlendingenes egen miljøbedrift

BIR Bedrift

Bedriftspresentasjon

En presentasjon av BIR Bedrift og det viktige arbeidet de gjør for å hjelpe næringslivet å bli grønnere.

“Akasuki produserte en bedriftspresentasjon for oss i BIR Bedrift, videoproduksjonen var av høy kvalitet og sluttproduktet var bedre enn vi kunne forestille oss. Vi kan på det sterkeste anbefale Akasuki, da kan andre bedrifter vise seg på en stilfull og profesjonell måte”

Ruben Haveland

Salgsleder, BIR Bedrift

Behov

Bushido Kampsportsenter ville få flere kunder til utleie av sumodraktene.

Løsning

Løsningen vi gikk for var en reklamefilm som forteller raskt og enkelt om dette konkrete tilbudet. Siden Bushido har mange spreke utøvere brukte vi det til vår fordel ved å lage et lite stunt.

Resultat

Resultatet ble en humoristisk og kort video som gir seerne et positivt inntrykk av sumodrakten og Bushido. Det er en video som fanger oppmerksomhet og den har et tydelig “rett på sak” – budskap. Den er også underholdende. Derfor egner den seg veldig godt i sosiale medier der oppmerksomheten ofte er delt og tålmodigheten til seeren er begrenset.

Relaterte caser

OceanFront AS

Natural Seabed – konseptet

Hvordan får vi med næringslivet, organisasjoner og kommuner på å redde havet? Med en film selvfølgelig!

Sverre W. Monsen

Tekstiler som følger deg gjennom livet

Sverre W. Monsen har vært leverandør av tekstiler og yrkesklær siden 1868, og er en bedrift vi er stolt av å samarbeide med på flere prosjekter! De ønsket å vise hvordan tekstilene deres er tilstede gjennom flere sentrale faser av livene våre. Resultatet har rørt flere til tårer!

Ble du inspirert?

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende prat.

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.