Island Innovator

Island Drilling Company

Merkevarebyggende promofilm

Et spennende oppdrag som førte oss både til Askøy, Aberdeen og offshore.

Behov

Island Drilling ønsket en video som kunne vises ved presentasjoner, på skjermer og på digitale kanaler. En video som var fengende og som reflekterte styrkene i organisasjonen.

Island Innovator er en relativt liten rigg, noe som gjør at de er svært tilpasningsdyktige. Riggen er også utviklet for å kunne utføre arbeid under vanskelige forhold. Dette, samtidig med andre viktige kjerneverdier og fordeler, ville vi få frem.

Løsning

Løsningen ble en merkevarebyggende promofilm.

Den ble oppgradert i flere versjoner. Vi startet filmingen da de lå for oppgradering på Askøy, og oppdaterte videoen med nye klipp fra innspilling offshore utenfor Aberdeen.

Siden et godt samarbeidende, innovativt og kompetent team har høyt fokus, var menneskene på riggen viktig å løfte frem i videoen.

I tillegg til dronevideo og kule klipp fra riggen, brukte vi en fortellerstemme og la til merkeelementer og tekst med kjerneverdier.

Resultat

Resultatet ble en video som gir wow-effekt, der alle elementer fra musikk og fortellerstemme til videoklipp og effekter bygger oppunder målet om å vise styrken i Island Innovator og teamet deres.

Relaterte caser

OceanFront AS

Natural Seabed – konseptet

Hvordan får vi med næringslivet, organisasjoner og kommuner på å redde havet? Med en film selvfølgelig!

Island Drilling Company AS

Salgsstøtte i møter og presentasjoner

Vi har hatt Island Drilling som kunde siden 2019 og gjennomført mange spennende oppdrag for de. Blant annet en salgsfilm med formål å selge inn tjenester som kan utføres raskere og tryggere enn andre i bransjen, ved hjelp av en unik hiv-kompenserende kran.

Hva unikt har din bedrift å tilby?

Book en uforpliktende samtale for å se om vi kan hjelpe dere med å få det frem i en video!

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.