Arrangementsvideo

En arrangementsvideo brukes til markedsføring av arrangementer. Enten til å selge billetter i forkant, eller dokumentere høydepunkter og stemning for å markedsføre neste år/neste gang.

Hvorfor arrangementsvideo?

Videoen tiltrekker deltakere til neste arrangement

Den kan også brukes for å skaffer sponsorer, utstillere eller foredragsholdere

Fanger følelsen og stemningen til eventet ditt som om seeren skulle vært der selv

Tar ut det aller beste fra arrangementet – noe som er herlig å se på i etterkant, også for dere som har stått i kulissene!

Bruk

En arrangementsvideo brukes ofte på nettsider, påmeldingssider, sosiale medier, annonser og i møter.

Prosessen

Vi trenger å vite hva høydepunktene til eventet ditt er, hvem som er målgruppen og hva slags stemning dere ønsker å formidle. Vi tar oss av resten.

Les mer om hvordan vi jobber

“Vi er avhengig av filmene Akasuki har laget til oss. De har rett og slett blitt vår hovedselger. Vi bruker videoene aktivt på Facebook og seminarer samt at de står lett tilgjengelig på nettsiden. På sosiale medier opplever vi opp til 700% bedre resultater med video enn noe annet vi har prøvd.”

Ottar André Vassenden

Bushido Kampsportsenter

Relaterte caser

Handelshøyskolen BI

Rekruttering av studenter

Under pandemien da det ikke var mulig å møtes fysisk, ønsket Handelshøyskolen BI – Campus Bergen en video som kunne vises for elever i VGS.

Salgs- og Reklameforeningen

Aftermovie fra konferanse

Engasjerte foredragsholdere, læring, nettverksbygging, latter og nydelig pausemat! Ingenting kan fange de gode øyeblikkene slik som en video kan.

Vil du snakke mer om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker dere pristilbud?

Vi elsker å prate video, og tilbyr gratis, uforpliktende inspirasjonsmøte! Kontakt oss for å booke, eller om du bare vil stille spørsmål.

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.