Sikkerhetsvideoer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.


Denne siden gir en oversikt over muligheter for bruk av video i kurs og opplæring, med hovedfokus på sikkerhet/HMS.

Alt samlet på ett sted

Videoene kan samles oversiktlig på ett nettsted, slik at ansatte og kursdeltakere enkelt har tilgang når som helst de skulle ha behov.

Justeringer over tid

Nye prosedyrer eller regler? En liten detalj som ikke gjelder lenger? Ingen problem. Det meste kan fikses i ettertid. Enten med redigering eller ny innspilling.

Flere språk

Alle videoer kan lages i flere språk og til ulike kulturer ved behov. På den måten kan dere være sikker på at budskapet kommer frem og er forståelig for alle.

6 ulike løsningsforslag

Dette er noen eksempler på typer video som kan være relevante. Ingenting er skrevet i stein og det finnes mange muligheter her. Det viktigste for oss er å bygge gode løsninger som passer deres behov. Sammen kan vi redde helse og liv.

Sikkerhetsfilm

En informativ video som gir innføring i sikkerheten. Det kan være prosedyrer, tiltak, rutiner, verneutstyr, skilter, alarmer osv.

Kursvideoer

Videoer som gir opplæring i for eksempel bruk av maskineri, dataprogram, førstehjelp og lignende.

Sikkerhetspåminnelse

En kort film som går i loop på skjermer relevante steder. Det skal være en daglig påminnelse om spesifikke sikkerhetstiltak.

Scenariofilm

Video av en relevant case/et scenario. Etter å ha sett videoen kan gruppen diskutere hva som gikk galt og hva som kunne blitt gjort annerledes. Alternativt kan videoen legges på en nettside med quiz der den enkelte på svare på hva de mener.

Dette er en fin måte å inkludere de ansatte, gi de eierskap over egen sikkerhetskultur, og få brukt det de har lært.

Veteran stories

Her forteller personer med lang erfaring i bransjen/bedriften om situasjoner der det har gått galt eller bra. Det kan være personlig opplevelse eller andres de har hørt.

Dette er en fin måte for ansatte å visualisere seg realiteten og betydningen av en god sikkerhetskultur.

360 foto/ virtual tour

360-foto kan brukes til omvisning og som del av opplæring. Her kan brukere selv bevege seg rundt som de vil eller vi kan legge opp en fast løype. Underveis i løypen kan det legges inn tekst, video, bilder, lenker, lyder og lignende på relevante steder.

VR-video (kommer)

Virtuell virkelighet åpner opp for mange spennende muligheter. En VR-video kan gi seeren mulighet til å oppleve realistiske situasjoner (og steder) som ikke er lett tilgjengelige i virkeligheten. Gjennom VR vil filmen kunne oppleves mer virkelig enn å se den på vanlig skjerm.

Vi håper noe av dette er interessant, og tar gjerne et møte for å diskutere nærmere rundt mulighetene!

Tidligere prosjekter

Her er en samling av noen tidligere prosjekter vi har gjort. Dere kan se flere prosjekter på nettsiden vår under “portefølje”.

“Akasuki produserte en bedriftspresentasjon for oss i BIR Bedrift, videoproduksjonen var av høy kvalitet og sluttproduktet var bedre enn vi kunne forestille oss. Vi kan på det sterkeste anbefale Akasuki, da kan andre bedrifter vise seg på en stilfull og profesjonell måte”

Ruben Haveland

Salgsleder, BIR Bedrift

“Vi i Sverre W Monsen har hatt gleden av å jobbe sammen med Akasuki på flere filmprosjekter. De har produsert både merkevarefilmer, sponsorfilmer og opplysningsfilmer for oss. Det er en fryd å jobbe sammen med de Karina og Ken Robert. Begge to er helproff og svært kreativ og vi opplever at de veldig fort skjønner hva vi er ute etter. Vi har fått veldig god respons på filmene våre. Flere kunder har blant annet blitt rørt til tårer av den ene merkevarefilmen vår. Vi gir våre varmeste anbefalinger om å samarbeide med Akasuki.”

Camilla Valen

Sustainability Manager, Sverre W. Monsen

“Akasuki har laget flere filmer for Handelshøyskolen BI. Disse blir brukt for å markedsføre vårt campus og for å vise aktiviteter på BI. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet vi har hatt. De er kreative, fleksible og tilgjengelige. Vi kan absolutt anbefale Akasuki.”

Liv Fjeldstad

Handelshøyskolen BI

“Ken Robert og Karina har ledet oss gjennom den for oss uvante filmprosessen med stødig hånd. De har kommet med gode innspill til interessante ting å vise i filmen og stilt relevante spørsmål. De har vært fleksible når vi har hatt behov for det og de har hatt like lyst til at dette skulle bli en bra film som oss. Vi er godt fornøyde med filmen vår allerede etter første utkast!”

Laila Søreide

Museum Vest

“Vi er avhengig av filmene Akasuki har laget til oss. De har rett og slett blitt vår hovedselger. Vi bruker videoene aktivt på Facebook og seminarer samt at de står lett tilgjengelig på nettsiden. På sosiale medier opplever vi opp til 700% bedre resultater med video enn noe annet vi har prøvd.”

Ottar André Vassenden

Bushido Kampsportsenter