Sponsorvideo

En sponsorvideo viser hvordan dere gjør verden til et litt bedre sted. La oss hjelpe dere å få anerkjennelsen dere fortjener for innsatsen dere gjør.

Hvorfor sponsorvideo?

En sponsorvideo promoterer saken eller menneskene du støtter 

Den fungerer merkevarebyggende

Kanskje filmen vil bidra til å motivere andre bedrifter til å gjøre gode handlinger 

Bruk

En sponsorvideo brukes ofte på nettsider og på sosiale medier.

Prosessen

Vi starter med et møte for å finne ut hva filmen skal inneholde. Hvem og hva skal filmes, og hvordan vil dere vinkle videoen? Når dette er bestemt, tar vi oss av hele produksjonen. Dere er velkomne til å være med på innspillingen hvis dere vil. Vi gir alltid muligheten til å se over filmen når den er redigert, slik at dere kan gi tilbakemeldinger før den blir ferdigstilt.

Les mer om hvordan vi jobber

“Vi i Sverre W Monsen har hatt gleden av å jobbe sammen med Akasuki på flere filmprosjekter. De har produsert både merkevarefilmer, sponsorfilmer og opplysningsfilmer for oss. Det er en fryd å jobbe sammen med de Karina og Ken Robert. Begge to er helproff og svært kreativ og vi opplever at de veldig fort skjønner hva vi er ute etter. Vi har fått veldig god respons på filmene våre. Flere kunder har blant annet blitt rørt til tårer av den ene merkevarefilmen vår. Vi gir våre varmeste anbefalinger om å samarbeide med Akasuki.”

Camilla Valen

Sustainability Manager, Sverre W. Monsen

Relaterte caser

Sverre W. Monsen

Tekstiler som følger deg gjennom livet

Sverre W. Monsen har vært leverandør av tekstiler og yrkesklær siden 1868, og er en bedrift vi er stolt av å samarbeide med på flere prosjekter! De ønsket å vise hvordan tekstilene deres er tilstede gjennom flere sentrale faser av livene våre. Resultatet har rørt flere til tårer!

Bushido Kampsportsenter

Skap oppmerksomhet rundt en tjeneste eller et produkt

I tillegg til tilbud innen selvforsvar og kampsport har Bushido utleie av sumodrakter til for eksempel utdrikningslag og andre arrangementer. Det gøyale tilbudet var det ikke mange som visste om, og derfor ville de promotere sumodraktene.

Vil du snakke mer om hvordan vi kan hjelpe, eller ønsker dere pristilbud?

Vi elsker å prate video, og tilbyr gratis, uforpliktende inspirasjonsmøte! Kontakt oss for å booke, eller om du bare vil stille spørsmål.

Call to action Form

Informasjon behandles i henhold til vår personvernerklæring.